Hirdetés

Idén is lesz Cinema City Filmünnep!

|

A Cinema City mozijaiban idén is kedvezményesen nézhetjük meg a filmeket.

Hirdetés

Mint minden évben, most sem marad el a Filmünnep az ország Cinema City mozijaiban. Október 6..-a és 9.-e között, azaz csütörtök és vasárnap között kedvezményesen lehet jegyet váltani nem csak a műsoron lévő filmekre, hanem premier előtt is meg lehet tekinteni párat.

Hirdetés

A Filmünnep alatt a 2D-s jegyek 750-be, a 3D-s és IMAX jegyek pedig 950 Ft-ba kerülnek, viszont a VIP és a 4DX vetítésekre csak normál áron lehet bejutni. Frissiben olyan premiereket láthatnak a nézők, mint a Virsliparti, a Kubo és a varázshúrok, vagy a Lány a vonaton, premier előtt pedig a Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Kristen Wiig és Owen Wilson nevével fémjelzett Lángelmékre, az Aladdin legújabb kalandjaira, vagy a Belle és Sebastian folytatására lehet beülni.

Exkluzív tartalmakból se lesz hiány, mivel a Wellhello zenekarról szóló mozifilmbe lehet belelesni egy Fluor Tomiékkal tartandó közönségtalálkozó keretében, Szabó Simon Ebéd előtt című rövidfilmjét is megtekinthetik a nézők és még számtalan egyéb érdekesség várja a moziba látogatókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.