Hirdetés

A Cinema City bezárja a Mammutos moziját

|

A Cinema City a mai napon jelentette be, hogy többé nem lesz mozijuk a Mammutban.

Hirdetés

A mai napon a Cinema City mozihálózat a Facebookon jelentette be, hogy szeptember 11-én megszűnik a szerződésük a Mammut bevásárlóközponttal, amit hosszú tárgyalások után sem tudtak meghosszabbítani a felek. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy vasárnapig még lesznek vetítések, de utána lehúzzák a rácsot és amíg egy másik üzemeltető be nem költözik, nem lesz mozi a Mammutban.

Hirdetés

Amikor 2011-ben a Cinema City felvásárolta a Palace által üzemeltetett mozikat, akkor azonnal nekifogtak a korszerűsítésnek és az átalakításoknak a többi helyszínen, viszont a Mammutban ezek soha nem kezdődtek meg ismeretlen okok miatt, ahogy arról sincs információ, hogy pontosan miért távoznak a bevásárlóközpontból. A helyére valószínűleg egy új cég fog beköltözni, aki miután személyre szabta a helyszínt, megkezdi a működését, de ez leghamarabb valamikor decemberben fog megtörténni. (Amit mindenképp tanácsos lenne megvalósítani például a Zsivány egyes premierje miatt.)

A többi Cinema City-ben tovább folytatódnak az átalakítások és fejlesztések, Győrben például nyitnak egy új 4DX termet. Mi pedig szeretnénk javaslatot tenni további IMAX termek létesítésére is és nem csak a fővárosban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.