Hirdetés

Már akár sört is kérhetünk a popcornunk mellé a Cinema City mozikban

|

Ha már unjátok az üdítőt és valami felnőtesebb italt fogyasztanátok mozizás közben, akkor végre erre is van lehetőség.

Hirdetés

Annak, aki szeptemberben járt Cinema Cityben feltűnhetett, hogy már lehetett vásárolni alkoholmentes Borsodi Friss söröket a büfében. Az újítást egyenlőre csak az ország 18 mozijában próbálták ki egy közepes popcornmenü opcióval, de úgy tűnik olyan jól bevált, hogy máris tovább bővül a kínálat, immáron alkoholos sörökkel is.

Hirdetés

A Cinema City és a Borsodi Sörgyár megkötött egy 1 évre szóló szerződést, amely keretében a mozihálózat 410Ft-ért forgalmazza az alkoholmentes Borsodi Friss (0,5l) és a Stella Artois (0,4l) söröket és 450Ft-ért az alkoholos Stella Artois-t (0,4l). Az áruk tehát nagyjából kétszerese annak, mintha boltban vennénk őket, de ahogyan szeptemberben, úgy valószínűleg a későbbiekben is lesznek még olyan menük, amelyekkel jobban megéri őket választani.

Peresztegi Ágnes, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója így nyilatkozott az együttműködés kapcsán:

"Ez egy kiváló lehetőség, hogy a Borsodi Sörgyár termékeit tovább népszerűsítsük. A Cinema City mozik Budapesten túl 13 megyeszékhelyen vannak jelen, így egy számunkra új értékesítési hálózattal bővült a piaci lefedettségünk, elérve a szórakozni vágyó moziközönséget."

Ti elgondolkoztatok már azon, hogy olykor jobban esne egy sört kortyolgatni az üdítő helyett? Örültök neki, hogy már erre is van lehetőség?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.