Hirdetés

CineStar Podcast

|

A CineStar szerkesztősége új utakat keres, nem csak a filmek minél hosszabb kivesézésére, hanem a Ti szórakoztatásotokra is.

Hirdetés

A CineStar első - egyelőre kísérleti jellegű - Podcast adása, amelyben beszélünk a DC új sorozatairól, a Gotham-ről, a The Flash-ről és a Constantine-ról, véleményezzük Edgar Wright dobbantását a Hangya éléről, és hogy (az adás felvételekor) milyen lett volna Alfonsó Cuarón az új Harry Potter film élén. Továbbá kivesézésre kerül A csodálatos Pókember 2. (valamint az Amerika Kapitány 2. - A Tél Katonája), a Godzilla, és az X-Men - Az eljövendő múlt napjai. A mikrofonoknál Alteron és TomPowell. (A rossz hangminőségért az elnézéseteket kérjük.)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.