Hirdetés

CineStar Podcast - Második felvonás

|

A nagy sikerre való tekintettel itt a CineStar Podcast második adása, ezúttal is temérdek filmes hírrel és pletykával, premierrel, valamint jobb hangminőséggel.

Hirdetés

Az újabb podcast adásban megint túlsúlyba kerülnek a képregények: beszélünk a Batman v Supermanhez kiadott új képről, valamint az ez alapján támasztott elvárásainkról, A csodálatos Pókember harmadik fejezetének a késéséről, a Flash pilot epizódjáról,a Doctor Strange körüli casting hírekről A majmok bolygója: Forradalom és a Tini Nindzsa Teknőcök legújabb előzeteseiről, valamint a legfrissebb Star Wars hírekről, továbbá az elmúlt időszak olyan fontosabb premierjeiről, mint A holnap határa, a Demóna, az Így neveld a sárkányodat 2. és a Transformers - A kihalás kora. A Hogyan rohanj a vesztedbe viszont egy apró malőr kapcsán kimaradt, így arra a következő adásig várni kell. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.