Hirdetés

Megvan Ciri és Yennefer megformálója a The Witcher sorozatban

|

Geralt után két másik igen fontos karakter szerepe talált gazdára.

Hirdetés

A Netflix hivatalosan is megtalálta saját gyártású The Witcher sorozatának két legfontosabb hölgyét. Andrzej Sapkowski regényeinek adaptációjában Freya Allan és Anya Chalotra keltik majd életre Cirit és Yennefert. A főszereplő, Geralt megformálóját már korábban felfedték a készítők, így biztosan tudjuk, hogy a most bejelentett színésznők Henry Cavillal játszhatnak majd együtt.

Hirdetés

Freya Allen tehát Cintra fiatal hercegnőjét, Cirit kelti majd életre, akit Geralthoz rendelt a sors. Anya Chalotra az elbűvölő varázslónő, Yennefer szerepében fogja megédesíteni, vagy sokszor megkeseríteni Geralt életét. Hármójuk kapcsolata adja az egész történet gerincét, ezért nagyon fontos, hogy jól működjön ez a színésztrió a képernyőn.

A Cirit megformáló színésznőnek fiatal korából adódóan még kevés tapasztalata van a kamerák előtt, de kapott már epizódszerepet az Into the Badlands című sorozatban is, szóval bizakodóak vagyunk irányában. Anya Chalotra szintén egy feltörekvő színésznő, de ő egy epizódnál már jóval többet kapott a Wanderlustban. Miután kiderült, hogy Henry Cavill lesz a sorozat főszereplője sokan reménykedtek abban, hogy további nagy nevekkel fog bővülni a stáb, viszont én nem tartom rossz dolognak, ha kevésbé ismert színészek alkotják túlnyomórészt a szereplőgárdát. Jóval könnyebben beszippanthat így magába a történet és olyan alakításokat kaphatunk, amelyekre nem is számítunk. Nagyon reméljük, hogy a két hölgyben rejlik olyan tehetség, amivel meg tudják lepi a közönséget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.