Hirdetés

Cirire fókuszáló kedvcsinálót kapott a Vaják 2. évada

|

Minden bizonnyal az is kiderült, hogy mikor láthatunk még többet a folytatásból.

Hirdetés

A koronavírus miatti kényszerszünet, a megbetegedések és Henry Cavill balesete miatt egyáltalán nem mondható, hogy zökkenőmentesen és gyorsan haladt volna a Vaják 2. évadának forgatása, de a stáb sikeresen csapót kiáltott április elején, mi pedig azóta tűkön ülve várjuk a folytatással kapcsolatos híreket. A Netflix Geekend alkalmából most érkezett egy nagyon rövid, de annál több felfedeznivalóval teli ízelítő Cirivel a középpontban, továbbá egy meglepetést is bejelentett a Netflix és a játékokat fejlesztő CD Projekt Red.

Hirdetés

A második etaphoz kiadott, alig tíz másodperces kedvcsináló teljes egészében a Freya Allan által megformált Cirire összpontosít, ami tulajdonképpen megerősíti a nyilvánvalót, miszerint az új epizódokban jóval jelentősebb szerepet kap a karakter. Az első mozgóképes ízelítőben rövid snitteket láthatunk a kiképzéséből, illetve minden bizonnyal még számos olyan utalást, ami az Andrzej Sapkowski univerzumában jártasak számára sokatmondó vagy legalább ismerős lehet.

Ettől függetlenül valószínűleg nem mindenki lesz elégedett ezzel a rövidke betekintővel, számukra pedig azzal a jó hírrel szolgált a streamingóriás, hogy július 9-én egy teljes napot dedikál majd a The Witcher világa számára a CD Projekt Reddel közösen szervezett WitcherConon. Ezek után nem kérdés, hogy ott fogják felfedni a második évad első teljes értékű előzetesét és talán a premierdátumát is, ráadásul a Henry Cavill mellett pózoló videojátékos Geralt jelenléte azt is sugallja, hogy nemcsak a sorozatos adaptáció kedvelői számára lesz érdemes követni az egy hónap múlva esedékes bejelentéseket.

A Vaják 2. évada a Netflixen fog debütálni remélhetőleg még 2021-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.