Hirdetés

Civil War II - máris elhullott az egyik Bosszúálló

|

A Marvel képregényeiben újra dúl a csata a szuperhősök között, ennek pedig már egy igen komoly halálos áldozata is lett.

Hirdetés

 A New York Daily News elhintette a Civil War II legújabb számának megjelenése előtt, hogy az egyik Bosszúálló (egy olyan, aki a filmekben is jelen van) hamarosan meg fog halni, ráadásul a gyilkosának személye váratlan és sokkoló lesz az olvasók számára.

A folytatásban SPOILERESEN írunk a Civil War II 3. számáról!

Hirdetés

A második Polgárháború még csupán kibontakozóban van, de az ellentét a két oldal között erősen érezhető a levegőben. Minden konfliktus okát egy Ulysses nevű Inhuman okozza, aki képes belelátni, sőt átélni a jövőt, ezeket a víziókat pedig mások számára is ki tudja vetíteni. Marvel Kapitány úgy gondolja, hogy ezzel egy verhetetlen lap került a kezükbe és megállíthatnak bármilyen katasztrófát, ami az emberiséget fenyegeti. Vasember a másik oldalon azonban úgy véli, hogy a büntetés nem előzheti meg a bűnt, és kételkedik abban, hogy amit Ulysses előre lát, az minden esetben úgy is fog történni.

A helyzet akkor hevül fel igazán, amikor a fiatal Inhuman mindenkinek megmutat egy látomást, amelyben Bruce Banner elveszíti önuralmát és Hulkká változva, végigsöpör a Földön. A szuperhősök ennek hatására meglátogatják Banner-t titkos laboratóriumában, ahol mint kiderült, önmagán kísérletezett. Szó-szót követ, egyre feszültebb lesz a hangulat és úgy tűnik Hulk talán kitörni készül, mikor a távolból egy nyílvessző találja el a tudóst és esik össze holtan.

A lövés Clint Bartontól, azaz Sólyomszemtől származott, akit bíróságra visznek tettért. Ott elismeri, hogy maga Banner kérte meg rá, gyilkolja meg, ha ismét átváltozna, és tőle kapott egy olyan méreggel ellátott nyílvesszőt, ami képes volt őt leteríteni.

"Csupán két dolog biztos,"-mondta Axel Alonso, a Marvel főszerkesztője. "Hosszú, hosszú időbe telik hőseinknek, hogy feldolgozzák ezt a veszteséget, és a halálának körülményei hatalmas nyomot fog hagyni a szuperhősök körében."

Ulysses jóslatai miatt Tony Stark először legjobb barátját, Rhodey-t, azaz Hadigépet veszítette el, most pedig Bruce Bannertől kellett elbúcsúznia. A feszültség valóbán egyre nagyobb, és már bizonyos, hogy nem kell sokat várnunk arra, hogy a szuperhősök egymásnak essenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.