Hirdetés

Clark Gregg visszatérhet a Marvel univerzumába?

|

Spoiler veszély: Mint ahogy tudjuk, Coulson ügynök meghalt a Bosszúállókban és ez azt jelenti, hogy már soha nem fogjuk látni kedvenc ügynökünket a képernyőn? Clark Gregg beszél a hatalmas rajongói támogatásról és még sok minden másról.

Hirdetés

Úgy tűnik,hogy a rajongók nem hagyják Phil Coulsont békében nyugodni. Amióta Loki megölte a Bosszúállókban, sok teória látott napvilágot, hogy a Marvel hogyan hozhatná vissza a halálból a karakterét. Az egyik legnépszerűbb elmélet hogy feltámad egy androidként, akinek a neve Vision. Gregg mindig meghatódik, de viszont nagyon hálás a támogatásért és a rajongóktól kapott szeretetért. Egy vele készült interjúban elmondta, hogy tárgyalják a lehetőséget, hogy visszatérjen a Marvel filmes univerzumába és sosem tudhatjuk, hogy például egy filmben vagy a SHIELD tv-sorozatban visszaemlékezés alkalmával pont ő lesz-e a középpontban, de az is lehet,hogy "csak" íróként vagy rendezőként jön vissza. Ti szeretnétek egyáltalán, hogy valamilyen formában visszatérjen vagy jobb lenne Vin Diesel, aki a facebookon már "kampányolt", hogy Vision szeretne lenni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.