Hirdetés

Clear History - Trailer

|

Az HBO kiadta hamarosan érkező vígjátékának a Clear Historynak az előzetesét. A vígjátékot Greg Mottola rendezi, a főszerep pedig Larry Davidé.

Hirdetés

A film szinopszisa: Nathan (David) egy hipster marketing vezető aki eladja az összes részvényét mikor összeveszik főnökével (Jon Hamm), ám ezzel több milliárdos hasznot lök el magától, hiszen a cég egyik fejlesztése, az elektromos autó hamarosan hatalmas világszám lesz.

Főbb szerepekben még Eva Mendes, Kate Hudson, Liev Schreiber, Michael Keaton, Danny McBride, Bill Hader, Amy Ryan, JB Smoove, Philip Baker Hall és Paul Scheer. A Clear Historyt augusztus 10-én mutatja be a külföldi HBO. Az előzetesért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.