Hirdetés

Clint Eastwood következő filmje egy valódi hősről fog szólni

|

Hirdetés

Clint Eastwood nem megy nyugdíjba. Pályája legsikeresebb filmje, az Amerikai mesterlövész után sem vett ki szabadságot: új forgatásra készül, és új műve főszereplője ismét egy igazi amerikai hős lesz. A film Chesley „Sully” Sullenbergerről szól majd, a pilótáról, aki utasszállító repülőgépével kényszerleszállást hajtott végre a Hudson folyón – és így sok száz utasa életét mentette meg. Bár a csodával határos, különleges sikerről számtalan amatőr felvétel készült, és a pilótából egy csapásra sztár lett, a háttérben igazi dráma zajlott: sokáig nem volt egyértelmű, hogy a reflektorfényből nem a börtönbe vezet-e az útja. A forgatókönyvet a pilóta önéletrajza alapján Todd Komarnicki (Az ellenálló, Vadidegen) írta. A filmnek még nincs címe, és a szereposztási terveket is titokban tartják. A gyártó-forgalmazó a Warner Bros. lesz. /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.