Hirdetés

Clint Eastwood nem kér A feláldozhatók 3-ból

|

Emlékeztek még arra, hogy Avi Lerner producer kívánságlistáján szerepelt Clint Eastwood neve is? A színész reagált a hírre és nem éppen pozitív választ adott esetleges csatlakozására.

Hirdetés

Most, hogy A feláldozhatók 2 már a mozikba került és nyereséges, valószínűvé vált, hogy elkészül a harmadik fejezet is újabb akciósztárokkal a fedélzeten. Nemrég kiderült, hogy Avi Lerner újabb arcok után néz, állítólag Nicolas Cage már alá is írt a harmadik projektre. Szóba került Clint Eastwood neve is, aki a Trouble With a Curve című filmjének sajtótájékoztatóján az ExtraTV-nek nyilatkozva elárulta, hogy mit gondol A feláldozhatók 3 csapatába való csatlakozáshoz. Eastwood meglepve hallgatta, hogy őt is szeretné Stallone a következő filmjébe, de azt mondta, hogy nem volt még szerencséje látni az előző kettőt sem, ráadásul arra a kérdésre, hogy csatlakozna-e a csapathoz, azt válaszolta, hogy valószínűleg nem, majd mosolyogva hozzátette, hogy inkább rendezne valamit, talán éppen A feláldozhatók 3-at. Eastwood továbbá megerősítette, hogy a Gran Torino után soha többet nem fog egy filmet rendezni és szerepelni is benne. Adott tehát a kérdés, ti mit látnátok szívesebben: Eastwood szerepeljen a filmben vagy rendezze azt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.