Hirdetés

Clint Mansell komponálja a Mass Effect 3 zenéjét

|

Nem szokásunk játékokkal kapcsolatban publikálni, de Clint Mansell a filmvilágban is nagy névnek számít, ráadásul a Mass Effect harmadik részéről van szó, miről is beszélünk hát?

Hirdetés

Clint Mansell az egyik legjobb zenei téren, a közelmúltban az ő audio anyagaival került köztudatba a Fekete Hattyú, de messze földről híres a Rekviem egy álomért és a Duncan Jones-féle Hold aláfestő dallamairól is. A Mass Effect franchise eddigi két része sem volt épp rossz "hangzásúnak" nevezhető, a BioWare pedig tovább szeretné emelni a színvonalat a trilógiát lezáró részben, ezért felbérelték Mansell-t a nemes feladatra. Nagyszerű hírek ezek, s nem csak mint Mass Effect rajongó mondom mindezt. A tovább utánra bónuszként bepréseltem a Mass Effect 3 előzetesét, epikusra sikeredett. Emlékeztek még rá? - "If Shepard dosent bring help soon... There wont be an Earth left to save"

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.