Hirdetés

Clive Owen is csatlakozott Luc Besson sci-fijéhez

|

Hirdetés

Luc Besson ismét visszatér a nagyszabású filmek világába, és szerzett maga mellé egy partnert is. Az ötödik elem rendezője nagyon-nagyon régóta tervezi elkészíteni Pierre Christine és Jean-Claude Mézières képregénye, a Valerian adaptációját, amely úgy látszik most összejöhet a 180 millió dolláros büdzsé és Clive Owen segítségével. Besson a Twitteren csiripelte el a Owen részvételét a produkcióban:

http://twitter.com/lucbesson/status/634119508437790720/photo/1 A színész egy bizonyos Arün Filitt nevű karakter fog alakítani, olyan színészek mellett, mint Dane Dehaan és Cara Delevigne. A Dehaane és Delevigne egy elit időutazó alakulat ügynökeit alakítják, akik az időutazást felhasználva tartanak rendet a 28. században. Delevigne nevét bizonyára nem sokat ismerik, de mire a film elkészülhet, olyan neves produkciókban láthatjuk majd, mint a nem rég mozikba került Papírvárosok vagy a jövő augusztusban érkező Suicide Squad. Besson év eleji nyilatkozatában karrierje egyik legnagyobb kihívásaként említette a Valerian and the City of a Thousand Planets-et. Ezelőtt feltérképezett más műfajokat is, például a drámát (The Lady), akció-vígjátékot (The family), de a legnagyobb sikert a tavalyi Lucy sci-fi filmje aratta. A Valeriannal pedig karrierje másik nagyszabású filmjét, az Ötödik elemet próbálja majd überelni. Owen pedig nem régiben nagyszerű munkát végzett az októberben már második évadával visszatérő Steven Soderbergh, A Sebész című sorozatában. Nagy valószínűséggel fel tudja majd szabadítani az időbeosztását a forgatás kezdetére, amelyről eddig semmi információ nem látott napvilágot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.