Hirdetés

Most már tényleg megvannak a Cloak & Dagger főszereplői

|

A Marvel hivatalosan bejelentette a jövőre érkező szuperhőssorozatuk két főszereplőjét alakító színészeket.

Hirdetés

Az azonos címet viselő képregényen alapuló Cloak and Dagger még áprilisban kapott zöld utat, nemrég pedig kiderült, hogy az eredetileg 2017 végére tervezett bemutató tolódik 2018-ra. Egy korábbi jelentés szerint New Orleans-ban, a Netflix-féle Marvel sorozatokhoz hasonló 40-42 millió dolláros költségvetéssel február 14-én veheti kezdetét a forgatás, így ideje volt végre bejelenteni legalább a két címszereplőt. 

Hirdetés

Az előző nagyobb híresztelésekkel ellentétben Tandy Bowen (Dagger) karakterét Olivia Holt ("Harcra fel!", "Nem én voltam"), Tyrone Johnson (Cloak) karakterét pedig Aubrey Joseph ("Aznap éjjel", "Éjszakai hajsza") fogja életre kelteni.

"Tandy és Tyrone karakterei már akkor különlegesek voltak számomra, amikor először találkoztam velük a Marvel képregényekben. Amikor Olivia és Aubrey jelentkezett a szerepre, akkor éreztem úgy, mintha csak az oldalak közül léptek volna elő a karakterek. Nagyon izgatottan várjuk, hogy ezek a fiatal színészek milyen újdonságokat hoznak el a Marvel univerzumába," mondta Joe Pokaski, a sorozat showrunnere.

"Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk a mi Köpeny és Kardunkat. Olivia és Aubrey szinte megtestesítik a karakterek valódi énjét, tehát izgatottan várjuk a közönség reakcióját," tette hozzá a Marvel Television feje, Jeph Loeb.

A Cloak & Dagger (magyar megfelelőjükkel Köpeny és Kard) két igen különböző tizenéves, Tandy Bowen (Holt) és Tyrone Johnson (Joseph) történetét követi, akik gondterhelten, újonnan szerzett képességekkel ébredve találják szembe magukat, miközben egymásba szeretnek. Tandy képes a fényből tőröket formálni, míg Tyrone másokat tud elnyelni a sötétség erejével. Gyorsan fejlődnek és rájönnek, hogy együtt sokkal erősebbek, mint külön-külön - ám az egymás iránt táplált érzéseik csak még bonyolultabbá teszik kihívásokkal teli világukat.

A Marvel új sorozata egy egyelőre ismeretlen 2018-as időpontban, valamikor az év elején indul útjára a Freeform-on (a Marvel immár harmadik tévés platformján), a forgatás pedig korábbi hírek szerint még februárban elstartolhat.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.