Hirdetés

Februártól foroghat két Marvel sorozat is

|

Két korábban bejelentett, igencsak érdekesnek ígérkező tévésorozattal fog tágulni hamarosan a Marvel Filmes Univerzum felhozatala.

Hirdetés

Két hét sem telik el anélkül, hogy ne kapnánk bármilyen jellegű információt vagy merülne fel egy pletyka a Marvel Studios jövőbeli filmjeit illetően, a sorozatokkal azonban más a helyzet. Bejelentik őket, pár napig foglalkoznak velük, spekulálgatnak az emberek és a portálok, aztán több hónapos csend következik. Az azonos címet viselő képregényen alapuló Cloak and Dagger áprilisban, a Runaways sorozat pedig augusztusban kapott zöld utat, azóta pedig nem igazán hallhattunk róluk semmit. Előbbiről kiderült pár hete, hogy az eredetileg 2017 végére tervezett bemutató csak 2018-ban lesz esedékes, most pedig megtudtuk, mikor veheti kezdetét várhatóan a forgatás mindkét széria esetében. 

Hirdetés

Cloak és Dagger (magyar megfelelőjükkel Köpeny és Kard) két szökevény tinédzser, akik egy bűnszervezet hálójába kerülve kénytelenek kísérleteknek alávetni magukat, ami elindítja bennük a mutációt. Ezt követően összeállnak és szerelembe esnek, miközben együtt vívják a csatát a bűnözés ellen. Az új Marvel-sorozat várhatóan február 14-én kezd forogni New Orleans-ban, a premierre pedig a Freeform TV-n kerül sor valamikor 2018-ban. Ha más nem, remélhetőleg a két címszereplőt alakító színészt bejelentik hamarosan. 

A másik izgalmas hír a Runaways-t érinti, amelynek a pilot epizódja egyaránt februárban kezdhet el forogni. Az alapanyagként szolgáló képregénysorozat középpontjában egy csoport tizenéves áll, akik felfedezik, hogy szüleik egy gonosz bűnszervezetnek dolgoznak. Ebből a történetből eredetileg mozifilmet akartak készíteni, azonban végül tévésorozat mellett döntöttek. Ha elnyeri a Marvel tetszését a pilot epizód és berendelik a szériát, a Netflixhez hasonló streaming szolgáltatásra, a Hulu-ra érkezhet. 

Habár ezek a hírek nem hivatalos forrásból származnak, az információkat közlő portál már többször is megbízhatónak bizonyult a múltban. Közben kezdetét vette a Television Critics Association téli sajtókörútja, a Hulu pedig pont ma tartja meg a maga kis előadását. Remélhetőleg hallunk valamit a Runaways-t illetően.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.