Hirdetés

Cloud Atlas - Igazi álomstáb alakult ki!

|

Többször is tettünk már említést a Cloud Atlas című Wachowski/Tykwer adaptációról, említettünk is neveket szépen egymás után, mely minőségi lista most újabb személyekkel bővült!

Hirdetés

David Mitchell ambíciózus novellájának adaptációját Tom Tykwer és a Wachowski testvérek karolták fel, valamint kéz a kézben szeretnék bemutatni 2012-ben. A cselekményszálat nehéz összefoglalni, mivel hat egymásba ágyazott történet alkotja eltérő helyszíneken és időben, számos stílusban. Az első történet még az 1800-as évek közepén játszódik, az utolsó pedig több száz évvel a jövőben, amikor is a legtöbb civilizáció semmivé lett. A Cloud Atlas című sci-fi-ben már eddig is olyan nevek kerültek a szerződésbe, mint Ian McKellen, Hugo Weaving, Tom Hanks, Halle Berry és Ben Winshaw, de a mai nap folyamán kaptuk a frissítést, hogy James McAvoy és Natalie Portman is a stábot erősíti majd. Mondja bárki azt, hogy ez így elsőre nem várós!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.