Hirdetés

Cloud Atlas - jövőre forgatják!

|

Sokkal korábban, még júniusban számoltunk be a Cloud Atlas ütős és míves szereplőgárdájáról, nos a kiválasztott színészek közül Halle Berry eldalolta a legfrissebb infókat is a film kapcsán.

Hirdetés

A Cloud Atlas-ban helyet kap Sir Ian McKellen, James McAvoy, Tom Hanks, Natalie Portman és Halle Berry is, aki legújabb filmjének beharangozásánál elpletykálkodta a forgatás dátumát is. A Watchowski fivérek adaptációja következő nyáron kerül munkás kezek alá, a hivatalos sztorit idézném a korábbiakból: "A stáb mellett a sztori sem lesz egyszerű, ugyanis hat egyedülálló jelenetet mesél el, és fűz össze egyetlen egymásba kapcsolódó filmben. A dolog pikantériája az, hogy mind a hat jelenet más időben, helyen, és módiban játszódik, tehát a változatosság, a sokrétűség jellemzi majd a filmet, és az idő múlása sem szabhat majd neki határt."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.