Hirdetés

Cloud Atlas - Képek és előzetes a Mátrix rendezőitől

|

A Mátrix-trilógia világhírű rendező-író párosa újra egy sci-fibe vágták fejszéjüket, méghozzá nem is akármilyen szereplőgárdával rendelkező filmet szeretnének összehozni: jön a Cloud Atlas!

Hirdetés

David Mitchell regényéből készítik a Cloud Atlas című sci-fit, amely igazi sztárparádéval kecsegtet: Hugo Weaving, Tom Hanks, Halle Berry, Susan Sarandon, Hugh Grant, Susan Sarandon, Jim Sturgess, Ben Whishaw és Keith David mutathatják meg újra tudásukat a közönségnek. A rendezés mellett a forgatókönyvet is a már jól összeszokott Tom Tykwer - Andy és Lana Wachowski készíthette el. A sztori hat szálon fut: a hat szálból öt, különböző személyek - egy hivatalnok, egy zeneszerző, egy újságíró, egy könyvkiadó és egy rabszolgának teremtett emberi klón - történetét meséli el. Ebből az öt történetből bontakozik ki a hatodik, amikor a szereplők a jövőben egy poszt-apokaliptikus szigeten találkoznak egymással. A megjelenési dátum 2012. október 26. a folytatásban pedig több új képet láthatunk a filmből, valamint az előzetes is megtekinthető.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.