Hirdetés

Cloud Atlas magyar feliratos előzetes

|

A Mátrix-trilógia rendezőpárosa egy újabb sci-fit vállalt magára, ez pedig a Cloud Atlas. Remek rendezők, bivalyerős színészgárda, és egy David Mitchell bestseller az alapanyag.

Hirdetés

Nagyon várom már ezt a filmet, ennek oka pedig nem más, mint az egyedi és elég furcsa történet. A film cselekménye több időszakon és helyszínen is átível, és a szereplők több karaktert is megtestesítenek, különféle fajokból és változó nemekkel. Az alapötlet az, hogy mindannyian kapcsolatban állunk egymással, és a kapcsolatok ugyanúgy alakulhatnak, időtől és helyszíntől függetlenül. Így fog kifehéredni előttünk Halle Berry, Hugh Grant pedig egy futurisztikus törzs tagjaként (is) tengeti mindennapjait. Tovább után a trailer, érdemes megnézni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.