Hirdetés

Cloud Atlas - Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving: képek

|

Lana Wachowski, Andy Wachowski, és Tom Tykwer nemrég trailerrel, rendezői kommentárral és egy poszterrel is lerántotta a leplet a meglehetősen ambiciózus David Mitchell-adaptációról, és most közelebbről is megnézhetünk egyes karaktereket.

Hirdetés

A film cselekménye több időszakon és helyszínen is átível, és a szereplők több karaktert is megtestesítenek, különféle fajokból és változó nemekkel. Az alapötlet az, hogy mindannyian kapcsolatban állunk egymással, és a kapcsolatok ugyanúgy alakulhatnak, időtől és helyszíntől függetlenül. A film hivatalos honlapján nemrég megjelent néhány, a karakterekről készült képet, amelyeket érdemes megnézni, ugyanis hol máshol láthatjuk Hugh Grantet furcsa, futurisztikus törzs tagjaként, vagy Tom Hanks-et gengszterként,vagy akár Halle Berryt fehér nőként? Képek a tovább után. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.