Hirdetés

Cloverfield 2 - Biztos, hogy látni fogjuk!

|

A speciális, kamerás megoldással fűszerezett sci-fi, ala Cloverfield nagy sikernek örvendhetett megjelenésének idejében és a direktor úr, Matt Reeves a folytatásról áradozott. Láthatjuk még ezen évszázadban?

Hirdetés

A válasz egyértelműen felkiáltójellel megtoldott igen, méghozzá Matt Reeves szájából. Az első rész alkotójával a Total Film nevű orgánum beszélgetett el bővebb keretek között, és ha már így cselekedtek, kifaggatták a Cloverfield 2 jelenlegi állapotáról is. Annyi bizonyos, hogy látni fogjuk a projektet, de Reeves nem tudta megmondani, mikor következhet be ezen jeles dátum. Ő, J.J. Abrams és Drew Goddard (a forgatókönyvíró) is nyakig ülnek a melóban, ezért nehéz haladni és összeegyeztetni mindent úgy, hogy mindhármuknak jó legyen. Lényeg a lényeg: a Cloverfield 2 él és virul, csak csigatempóban halad előre!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.