Hirdetés

Cobra: The Space Pirate - Alexandre Aja megmutatja!

|

Meglepő lépésre szánta el magát a horror filmekről elhíresült Alexander Aja, aki ezúttal az űrbe látogat el, méghozzá akció téren kőkemény kalózokat a középpontba véve!

Hirdetés

A címszereplő Cobra nem más, mint egy hírhedt űrkalóz, aki egy elutasított galaktikus szerződés miatt üldözötté válik, vérdíjat tűznek ki a fejére. Cobra megpróbál láthatatlan maradni, de nehezen megy az ilyesmi, ha az ember fiának egy szexi fejvadásznőt kell pátyolgatnia, aki nem mellesleg foglalkozásából adódóan jól bánik a fegyverrel, így a hatlövetűvel is... Jane (a fejvadásznő) eltűnt hugát keresi, s mindeközben nem riad vissza a hatalmas kincs lehetőségétől sem. A fenti banneren is látható "2013 nyarán" nevezetű dátum kissé messzebb van, de Aja már most bereklámozza művét, mely egy japán anime adaptációja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.