Hirdetés

Code 8 - Egy sci-fit készül bemutatni az Arrow sztárja

|

Hirdetés

Stephen Amell, a Zöld íjász (Arrow) sorozat főszereplője Facebookon hergeli a népet egy titokzatos projekt kedvcsinálójával, amely a Code 8 névre hallgat. A főbb szerepeket Robbie Amell, valamint a Halálos iramban egyik sztárja, Sun Kang töltik be, Stephen Amell részvételéről eddig csak annyi bizonyos, hogy producerként támogatja a projektet. Bár a történetről jelenleg nem sokat tudunk, a teaser alapján úgy tűnik, hogy a sci-fi sztorijában a természetfeletti képességekkel rendelkező embereket üldözik, elfogásukra (vagy likvidálásukra) robotokat fejlesztettek ki. Persze könnyen lehet, hogy rossz következtetést vontunk le és a korábban csak rövidfilmekkel (Call of Duty: Find Makarov) előrukkoló Jeff Chan egészen másmilyen koncepciót dirigált le. Hogy a Code 8 egészen pontosan milyen filmet takar, azt akkor fedik fel előttünk, ha lejár a hivatalos honlapon látható visszaszámláló, ami várhatóan március 22-én történik meg. Kíváncsian várjuk, hogy mivel lepnek meg minket a srácok. https://www.youtube.com/watch?v=7zleH57l_vI

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.