Hirdetés

Coenék ismét westernben utaznak

|

A formátumot viszont lecserélik.

Hirdetés

Ha a Coen testvérekről van szó, akkor azonnal felkapjuk a fejünket: mozgóképes fenegyerekek ők, fésületlen tökfilkók, akik pofátlanul tehetségesek és arcátlanul értik a módját annak, miként sajátítsák el a legtöbb műfaj stílusjegyeit. Például a westernét, amit illetően már bizonyították rátermettségüket - egyszer rendhagyóbb módon a Nem vénnek való vidék című filmmel, majd hagyományosabb közegben A félszeműnél. Nagyon úgy tűnik, hogy nem unják a poros vadnyugatot, ugyanis ismét azon törik a fejüket, hogy mit adhatnak még hozzá a zsánerhez. 

Hirdetés

A Coen-tesók újabban abban gondolkodnak, hogy lévén a nagyvászon már túl kicsi számukra, kipróbálják a televíziós formátumot is. A The Ballad of Buster Scruggs címre hallgató projektjük egy nagyobb volumenű, több epizódon át terjedő, több szálon futó, hat történetet magába olvasztó antológiasorozatnak ígérkezik, amelynek történetéről ugyan még semmit nem tudni (sem arról, hogy mégis ki az a Buster Scruggs), viszont az a tény, hogy mindez saját ötletük alapján íródik és nem regényadaptáció lesz, nos: igazán ínycsiklandó gondolat. 

A tesók a sorozatot az Annapurna Pictures-szel karöltve hozzák majd össze, mely cég olyan izgalmas filmekért felelős, mint a Virsliparti, vagy Harmony Korine Spring Breakers című megosztó alkotása. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.