Hirdetés

Cogans Trade - Jesse James után szabadon

|

Kikerült a legelső fotó Andrew Dominik ígéretes adaptációjából, a Cogans Trade-ből, melyen Brad Pitt feszít a már sok filmben tőle megszokott badass módon.

Hirdetés

Andrew Dominik egyértelműen beírta magát a történelembe a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford című drámájával, melyet 2007-ben követett el és a forgatókönyvét is maga jegyezte. A szerkesztőségen belül rendkívül kedveljük eme gyöngyszemet, így vigyázó szemünket a Cogans Trade-re vetjük. Brad Pitt Jackie Cogan-t alakítja, aki a maffia egyik legjobb problémamegoldója, jelenlegi munkájában ki kell derítenie, hogy ki rabolt ki egy nagy tétekkel operáló pókerversenyt. Mellette feltűnik még többek között Ray Liotta, James Gandolfini és Richard Jenkins is. A Cogans Trade 2012-ben kerül kiadásra a The Weinstein Company közreműködésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.