Hirdetés

Cogans Trade - Új név és az első poszter

|

Andrew Dominik ígéretes adaptációját ezentúl ne Cogans Trade néven keressétek, az ugyanis megváltozott, és helyette a Killing Them Softly cím alatt hivatkozunk majd a filmre.

Hirdetés

Szerencsére a projekt nevén kívül más nem változott: továbbra is a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford című dráma rendezője, Andew Dominik áll a projekt mögött, amelyre olyan színészek írtak alá, mint Brad Pitt, Ray Liotta, Richard Jenkins és James Gandolfini. A folytatásban megismerkedhettek a Killing Them Softly (korábban Cogans Trade) sztorijával, és a 2012-es cannes-i filmfesztiválnak köszönhetően megkaptuk a legelső minimalista posztert is - reméljük hamarosan követi a hivatalos előzetes.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.