Hirdetés

Cold Comes the Night - Előzetes

|

A Sony Pictures végérvényesen megszerezte a "Cold Comes the Night" hazai és külföldi jogait egyaránt. A hamarosan érkező thrillerhez érkezett egy előzetes is.

Hirdetés

A film szereplőgárdája is ígéretes, hiszen mindjárt itt van a Breaking Bad szárja, Bryan Cranston, de a Sötétségben - Star Trek Carlonja, Alice Eve is szerepet kapott, nem beszélve Logan Marshall-Greenről aki a Prometheusból lhet ismerős. Így hát minden adott, hogy egy jó filmet kapjunk. A történet szerint Eve egy motel tulajdonos. Őt és lányát fogjul ejti egy majdnem vak bűnöző (Craston) aki arra használja fel őket, hogy lássanak helyette és visszaszerezzék a pénzét egy korrupt zsarutól (Green). A filmet Tze Chun rendezi és még jelenleg is folyik a forgatás, a megjelenési dátum kitűzésére még várni kell. Az előzetesért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.