Hirdetés

Colin Farrell elárulta, mennyit szerepel a The Batmanben, ami igazán meglepő

|

Ne számítsunk sokra Pingvintől?

Hirdetés

Habár a tavalyi DC FanDome-on debütált kedvcsináló óta hatalmas a csend a jövőre érkező The Batman körül, ez viszont nem jelenti azt, hogy alábbhagyott volna a lelkesedés, a film ugyanis továbbra is rendkívül ígéretes. Mindenképpen az első előzetes egyik fénypontja volt a felismerhetetlenre maszkírozott Colin Farrell, aki Oswald Cobblepot, azaz a Pingvin karakterét kelti majd életre - egy friss nyilatkozata alapján azonban a vártnál sokkal kisebb szerepről lehet szó.

Hirdetés

Farrell a Happy Sad Confused podcast vendégeként beszélt az érkező filmről, ahol többek között arról mesélt, hogy legalább annyira izgatott, hogy láthassa a végeredményt, mint a rajongók. Elmondása szerint a forgatáson szerzett tapasztalatai alapján a film egyedülállóan közelíti meg a Sötét Lovag mitológiáját, és a rendezői széket elfoglaló Matt Reeves aprólékosan építette fel a maga vízióját Gotham Cityről. Ezután vicceskedve hozzátette, hogy szerinte garantált a film sikere, mert ő maga valójában alig szerepel benne.

"Mindössze öt vagy hat jelenet erejéig vagyok benne, szóval alig várom már, hogy láthassam a filmet, mert nem fogja elrontani az egészet a jelenlétem. De komolyan! Kissé kényelmetlenül érzem majd magam a vásznon töltött kilenc percem alatt, de ezt leszámítva alig várom már, hogy láthassam, hogyan keltette életre Matt Reeves ezt a világot."

Nehéz megmondani, hogy Farrell szavaiban nem kapott-e helyet valamilyen szándékos túlzás, de ha Cobblepot valóban ilyen keveset szerepel a filmben, az sokak számára meglepő és kissé lelombozó is lehet. Ugyanakkor fontos észben tartani, hogy mellette a filmben Macskanő és a főgonoszként operáló Rébusz is jelen lesz, Reeves ráadásul trilógiában gondolkodik, szóval egyáltalán nem kizárt, hogy a későbbiekben még nagyobb szerepet kaphat a Pingvin karaktere.

A The Batman jelen állás szerint 2022. március 4-én kerülhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.