Hirdetés

Colin Firth visszatérésén dolgoznak a Kingsman 2 forgatókönyvírói

|

Hirdetés

Nálunk csak 2015 mutatták be a moziban Matthew Vaughn kémkalandját, a Kingsmant, melyet kritikusok és nézők egyaránt imádtak. A siker láttán alig pár héttel a debütálás után már be is jelentették a folytatást, és a direktor azt sem zárta ki, hogy Colin Firth is visszatérjen a második felvonásban. Ez azért számít érdekesnek, mivel SPOILER Colin Firth karaktere ugyebár a film kétharmadánál szomorú véget ér Samuel L. Jackson keze által. SPOILER VÉGE Matthew Vaughn és Jane Goldman jelenleg is szorgosan dolgoznak a folytatás forgatókönyvén, melyet természetesen hétpecsétes titok övez körül. Ugyanakkor Mark Millar, a Kingsman alapanyagául szolgáló képregény atyja elárulta, hogy a Vaughn-Goldman páros gőzerővel ügyködik azon, hogy Harry Hart karaktere, vagy legalábbis a megformálója, Colin Firth valamilyen formában ismét tiszteletét tegye a történetben. "Jelenleg mindenki csak erről tud beszélni, mivel a Kingsmant Colin tette igazán működőképessé. Colin egyszerűen fantasztikust alakított abban a filmben. Ugyanakkor vigyázni kell a történet egységére is, tehát ha vissza is hozzák őt valahogyan, azt okosan kell megoldani. Pillanatnyilag így áll a projekt. Mindenesetre vicces az egész, mivel mindenféle ötlet felmerül. Például van-e egy gonosz fivére, egy Colin bajusszal? Vagy egy szellem vagy valami más? A fiúknak van mindenhez ötletük. Most nem mondhatok semmit, mert a végső döntést még nem hozták meg, de jó lesz." A Kingsman 2-re akár visszatér Colin Firth, akár nem, annyi már bizonyos, hogy a film az ifjú kémpalánta, Taron Egerton kiteljesedésére fog fókuszálni. A kérdés, hogy Egerton egyedül képes-e elvinni a hátán a folytatást? Ti mit gondoltok? Mindenképp szükség lesz Colin Firthre, vagy tényleg csak akkor hozzák vissza, ha arra találnak egy jó megoldást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.