Hirdetés

Colin Trevorrow már tudja, hogy kinek kéne rendeznie a következő Jurassic-filmet

|

A döntés igen megalapozott - kérdés, hogy mit szólnak hozzá a rajongók?

Hirdetés

A Jurassic World: Világuralom minden korábbinál izgalmasabb alaphelyzettel kecsegteti a franchise szerelmeseit, hiszen ebben az emberiség kénytelen bebiztosítani csúcsragadozói státuszát az egész bolygót elözönlő dinoszauruszokkal szemben. Tekintve, hogy a trilógia záróepizódja gyaníthatóan kasszát fog robbantani, többekben is felmerült, hogy a Universal illetékesei aligha vágják le az aranytojást tojó velociraptort.

Hirdetés

Ezt a vélekedést csak megerősíti a jelenlegi rendező, Colin Trevorrow a Variety-nek adott interjúja, mert ebben a jeles szakember arról beszél, hogy meglátása szerint a Claire Dearing bőrébe bújó Bryce Dallas Howard lenne a legalkalmasabb a feladatra. Egészen pontosan így fogalmazott:

"Tudja, hogy őt akarom, úgyhogy nem fogom megjátszani magam. Bryce azt rendezhet, amit csak akar, és ha valaha is arra a döntésre jutna, hogy tető alá hozzon egy 'Jurassic'-filmet, azt óriási kiváltságnak tartanánk".

Ez persze nem meglepő, elvégre a magát a kamera másik oldalán is kipróbáló specialista a The Mandalorian két, igen népszerű felvonása (Menedék, Az örökösnő ) mellett a Bobba Fett könyve sorozatban is remekelt. Ahogy híres apákról szóló dokumentumfilmje, a Dads is kedvező kritikákat kapott, és ő fogja tető alá hozni az 1986-os Gyermek az időben remake-jét a Disney+-nak. Ebből adódóan kicsit sem lenne furcsa, ha Trevorrow kijelentése mögött több állna, mint egy tehetséges pályatárs tisztelete.

Ti kit tudnátok elképzelni a direktori székben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.