Hirdetés

Colonia előzetes - Emma Watson férjet ment

|

Hirdetés

Amióta Emma Watson végzett a Harry Potter filmekkel inkább a művészibb, vagy indie filmekben vállal szerepet (Egy különc sráv feljegyzései). Ezúttal az Oscar díjas Florian Gallenberger (I want to be... - rövidfilmmel nyert) rendezővel dolgozhatott a Colonia című történelmi drámán. A történet az 1970-es évek Chiléjében játszódik Pinochet diktatúrájának idején. Lena (Emma Watson) és Daniel (Daniel Brühl - Rush), egy fiatal német pár, itt esnek csapdába, amikor a férfit elhurcolja a titkosrendőrség. Lena azonban hajlandó mindent megtenni, hogy megmentse férjét, és kiszabadítsa az ex-náci (Mikael Nyqvist - John Wick) által vezetett csoportból, ezért igazi hívőnek állítja be magát, hogy csatlakozhasson ehhez a szektához. Érdekes lesz nézni, hogy kivételesen nem a férfi menti meg a nőt, hanem fordítva, és a két főszereplőre nem igazán lehet panasz. Mellékszerepben: Richenda Carey, Vicky Krieps, August Zirner és Martin Wuttke. https://www.youtube.com/watch?t=60&v=n9tpFVlm1pA A film először a Torontói Filmfesztiválon mutatkozik be, a mozikba csak októberben kezdik el vetíteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.