Hirdetés

Colony - Előzetes a Lost készítőjének új sci-fijéről

|

Hirdetés

Az USA csatorna elérkezettnek látta az időt, és a Comic-Conon levetítették a közönségnek az első kedvcsinálót Carlton Cuse (Lost) új sorozatához. A Colony egy sci-fi sorozat lesz, mely a nem túl távoli jövőben, Los Angelesben játszódik egy idegen megszállás után. Míg vannak, akik együtt működnek a megszállókkal és hasznot húznak az új élethelyzetből, addig mások folyamatosan lázadnak és a szabadságukért harcolnak. Ezekben a körülményekben követhetjük nyomon egy család életét, akiket az invázió szakított ketté. A szülők bármit megtennének, hogy visszakapják fiukat, és miután erre lehetőségük is adódik, mindent kockára tesznek, még az életüket is, hogy újra együtt lehessen a család. https://www.youtube.com/watch?v=oRLW-qQLMQs A főszereplő apát Josh Holloway alakítja, akit Sawyerként ismerhettünk meg (és vált személyes kedvencemmé) a Lost c. sorozatban, míg a feleségét Sarah Wayne Callies alakítja, akit A szökésben, vagy a The Walking Dead-ben láthattunk szerepelni. A Colony idén ősszel érkezik a képernyőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.