Hirdetés

Comic-Con 2015 - A Marvel kihagyja az eseményt

|

Hirdetés

Minden évben hatalmas várakozás előzi meg a San Diego-i Comic-Cont, amely a Conok között a legnagyobb és legelismertebb esemény, általában olyan nagy kiadók részvételével, mint a Marvel. Mikor a Galaxis őrzői rendezője, James Gunn korábban azt nyilatkozta, hogy a Bosszúállók mecénása nem lesz a résztvevők listáján idén, még reménykedtünk benne, hogy csak Gunn értesülései hibásak, azonban most hivatalosan is megerősítésre került, hogy igazat mondott. A Marvel általában a Comic-Con legnagyobb területén, a H-teremben szokott tanyát verni - itt leplezték le például annak idején az első Bosszúállók teljes szereplőgárdáját is-, viszont idén ez másként lesz. Valószínűleg a Disney saját rendezvénye, a D23 Expo a ludas az egészben (azt kötve hinnénk, hogy nem lenne elég filmjük, amiről beszélhetnének), ahol a vállalat alá tartozó brandek, vagyis a Marvel, a LucasFilm és a Pixar is képviseltetik magukat. A Marvel egyébként nem is olyan régen, 2011-ben is kihagyta a San Diego-i felhajtást, tehát nem példa nélküli a mostani eset. https://www.youtube.com/watch?v=pPihX5UxeAo Persz a H-terem paneljei így sem válnak unalmassá, hiszen a Warner Bros. és a 20th Century Fox bizonyosan készülnek pár turpissággal. Természetesen a Comic-Con 2015-öt - mint minden évben - idén is folyamatosan követjük és minden lényeges hírről azonnal olvashattok majd nálunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.