Hirdetés

Comic-Con 2018 - megvan a The Flash 5. évadának gonosza

|

Aki már az előzetesben is tiszteletét teszi.

Hirdetés

A Comic-Conon természetesen a The Flash soron következő évada is képviseltette magát, ami a The CW-féle DC sorozatok egyik leginkább információban gazdag prezentációját nyújtotta - többek között lerántották arról is a leplet, hogy a folytatás gonosza egy Cicada nevű férfi lesz az Amerikai pite filmekből ismert Chris Klein megformálásban.

Hirdetés

A képregényekben Cicada egy olyan szekta vezetőjeként mutatkozott be, amely célul tűzte ki minden ember meggyilkolását, akit a Flash valaha megmentett. Az adaptációban a szektás vonalat elvetve egy őszülő, kékgalléros munkát végző férfiként mutatják be, akinek metahumánok szakították szét a családját. Ennek következtében bosszút esküszik, és egyesével vadássza le a különleges képességet birtoklókat. Ami az ő adottságait illeti, a füzetek hasábjain egy villámcsapás következtében képes elszívni mások életerejét, ezért szinte halhatatlan.  A lenti kedvcsináló végén feltűnik a fegyvere, egy villám alakú tőr.

De ha már klasszikus ereklyékről beszélünk, érdemes megemlíteni a Flash gyűrűt is, amit a Jessica Parker Kennedy által megformált Nora (Barry és Iris a jövőből jött gyorshajtó lánya) ad át a címszereplőnek az előzetesben. A képregényben Barry ebben a gyűrűben tartja magánál a jelmezét, amely a készítők szerint az új évadban sokkal képregényhűbb lesz.

Tom Canavagh egy vadonatúj Wellst fog életre kelteni a folytatásban, és mint kiderült, a szezon egy pontján a két CGI monstrum, Gorilla Grodd és King Shark közösen fog szembenézni a Flash csapattal. A Caitlin Snow karakterét alakító Danielle Panabaker idén először rendezőként is kipróbálja magát. A színészgárdában nem történtek nagyobb változások, Parker Kennedy és Klein csatlakozása mellett Hartley Sawyer (a hihetetlenül rugalmas Ralph Dibneyként) állandó szereplőként tér vissza, illetve a Legends of Tomorrow-ból néhány epizód után kiszállt Keiynan Lonsdale szintén beköszön Kid Flash szerepében. 

A The Flash október 9-én száguld be újból a képernyőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.