Hirdetés

Comic-Con 2011 - A bosszúállók plakát

|

A Marvel kihasználva a rendezvény nyújtotta hatalmas felhajtást közzé tette A bosszúállók (The Avengers) első hivatalos plakátját, ami nem túl bonyolult de tetszetős.

Hirdetés

Beismerem, a fenti kis képen nem sokat látni a poszterből, sokkal inkább tűnik zagyvaságnak, mint értelmes betűnek, de egy hatalmas A díszeleg szépen futtatott dizájnnal rajta. A bosszúállók 2012. május harmadikán várható Joss Whedon rendezésében, és olyan szuperhősök kapnak benne helyet, mint Vasember (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Amerika kapitány (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Sólyomszem (Jeremy Renner) és a Fekete özvegy (Scarlett Johansson). Ha minden igaz, Loki-val (Tom Hiddleston), csatlósaival és ármánykodásaival kell majd szembeszállniuk. Érdekes még megemlítnei, hogy időközben elindult a film hivatalos honlapja is...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.