Hirdetés

Comic-Con 2011 - A másik Hófehérke projekt

|

Tarsem Singh hozza nekünk jövőre az egyik fajta Hófehérke filmet, de Hollywood teret ad egy másiknak is, ami kicsit másképp dolgozza fel a népszerű mesét...

Hirdetés

A Universal Pictures égisze alatt készül el a Snow White and the Huntsman című alkotás, amiben Kristen Stewart a Gyűrűk Urából jött harcias Hófehérke, Charlize Theron a gonosz Királynő, Chris Hemsworth a daliás Vadász és Sam Claflin az első látásra anyagyilkos Herceg. Vajon ez lesz ütősebb, vagy a Tarsem Singh-féle klasszikus? A rendező Rupert Sanders ezzel a feldolgozással debütál, talán befuthat az álomgyárban vele... Várható premier: 2012. július 1.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.