Hirdetés

Comic-Con 2011 - Animációs Underworld érkezik

|

A sok panel között értelemszerűen ott volt az Underworld standja is és Len Wiseman rendező boldogan nyilatkozott mindenkinek és népszerűsítette a negyedik filmet, valamint mást is.

Hirdetés

Wiseman ugyanis közhírré tette, hogy bár kizárólag DVD és Blu-Ray korongra, de elkészítenek egy animációs Underworld filmet is, ami spin-off szálon fut majd, tehát kiragadnak egy karaktert a filmekből és a fő sztoritól mellett bontakoztatják ki kalandjait. Wiseman többet nem volt hajlandó elárulni, de azt még hozzátette, hogy az előkészületben levő Underworld gigakiadásban is benne lesz az animációs film. Befizetünk rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.