Hirdetés

Comic-Con 2011 - Bemutatkozik a The Divide

|

Az általam nézhetőnek tartott Hitman mozi alkotója, Xavier Gens új projektjét mutatta be a nagybetűs rendezvényen, ami egy tetszetős kis poszt-apokaliptikus thriller-nek tekinthető.

Hirdetés

Xavier Gens kiadott egy speciális posztert is a The Divide-hoz, amit a tovább után leshettek meg, de beszélt pár szóban magáról a projektről is: a poszt-apokaliptikus thrillerben kilenc idegen menekül New York-i lakásából egy bunker-szerű épületbe a nukleáris támadás elől. A föld alatt csapdában csücsülve nincs reményük a kiszabadulásra és kimondhatatlan szörnyűségek várnak rájuk az ajtó másik oldalán. A kilenc ember végletekig kimerül mind fizikai, mind pszichológiai értelemben és egymást kezdik el gyötörni. Miközben az ellátmány csökken, a feszültség egyre csak nő és mindenkin úrrá lesz a kétségbeesés, valamint elveszti emberi mivoltát az egyik túlélő nem adja fel teljesen és egy vékony reménysugárba kapaszkodva megpróbál kiutat találni...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.