Hirdetés

Comic-Con 2011 - Emlékeztető

|

Jövő csütörtöktől gőzerővel dübörög a 2011-es Comic-Con rendezvény ami rengeteg értékes hírrel és anyaggal fog majd szolgálni nekünk, mi pedig a nap 24 órájában közöljük majd őket!

Hirdetés

Reméljük nem felejtettétek el, hogy július 21-től 24-ig a számítógép előtt a helyetek, hiszen rengeteg hír érkezik ilyenkor a nagybetűs rendezvényről, én pedig itt leszek a nap nagy részében és első kézből írom őket a lehető leggyorsabban és megbízhatóbban. Ha tavaly elégedettek voltatok velünk és az infóáradattal tartsatok velünk idén is, hiszen olyan stúdiók ontják majd anyagaikat, mint a DC, a Marvel, a Universal Pictures, a Paramount, a 20th Century Fox, a Lionsgate vagy éppen a Warner Bros., de rengeteg más kiállító is lesz. S hogy milyen jóságokkal várnak minket? A várható filmeknél találtok vagy 35 esélyest, köztük a Batman: The Dark Knight Rises-t, a Majmok bolygóját, Amerika kapitányt, A csodálatos Pókembert, a Szellemlovas második részét és a The Hobbit-ot is. Csütörtökön rajtolunk, ne maradjatok le!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.