Hirdetés

Comic-Con 2011 - Farkas ellenfele

|

Azt már jól tudjuk, hogy a The Wolverine-ben Farkas kalandjai Japánban játszódnak majd, de Hugh Jackman a Vasököl népszerűsítése közben megejtett pár szót az ellenfeléről is.

Hirdetés

Hugh Jackman boldogan osztotta meg a nagyérdeművel a Comic-Con egyik kis paneljében, hogy a The Wolverine-t októberben kezdik forgatni, Chris McQuarrie fantasztikusan jó szkriptet írt hozzá és félve, de elárulta a fő ellenfelét is, aki a Silver Samurai lesz (fenti kép). Jackman lelkendezve közölte, hogy kettejük harca több, mint lenyűgöző, egyenesen epikus lesz. A 20th Century Fox egyelőre nem látta még el hivatalos dátummal a filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.