Hirdetés

Comic-Con 2011 - Hulk és A bosszúállók

|

Kiszivárgott az utolsó karakterfotó is a Marvel boszorkánykonyhájából, így végre összeállt a szélesvásznú concept art és hivatalosan is bemutatkoznak A bosszúállók!

Hirdetés

A képre kattintva eredeti méretben tekinthetitek meg A bosszúállókat!

A fenti teljes kép jön ki a Comic-Con 2011 rendezvénye alatt kiadott Marvel karakterposzterekből, igazán mutatós, tetszetős és végre van anyagunk a filmhez! A bosszúállók Joss Whedon dirigálásában és forgatókönyvével jövő év májusának harmadik napján várható Vasember (Robert Downey Jr.), Amerika kapitány (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Sólyomszem (Jeremy Renner), Hulk (Mark Ruffalo) és Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) főszereplésével, Nick Fury (Samuel L. Jackson) ügynök vezetésével. A folytatásban Hulk karakterét külön is megtekinthetitek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.