Hirdetés

Comic-Con 2011 - Last Blood: vámpírok vs. zombik

|

A Last Blood nevű 2006-os képregény sem úszhatja meg, hogy Hollywood feldolgozza és valami kezdő vagy épp befutni készülő direktort mögé állítva silány adaptációt kapjunk.

Hirdetés

Remélhetőleg nem ez lesz a Last Blood moziverziójának sorsa, bár ha arra gondolok, hogy a harmatgyenge Mutáns krónikákat jegyző Simon Hunter állhat a projekt élére, elszorul a szívem és nem a boldogságtól. A stúdió átérezve a kor szellemét ráadásul rögtön úgy gondolkodik, hogy ha a kész alkotás befut (bah!), érkezhet majd a folytatás is. A sztori kőkeményen és ridegen egyszerű: a zombik elsokasodnak és a vámpírok köreit is zavarják, így a két faj egymás torkának esik. Szó szerint...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.