Hirdetés

Comic-Con 2011 - Mass Effect mozi infók

|

Milliók várták lélegzetvisszafojtva, hogy mit eszel ki a BioWare-es Casey Hudson annak érdekében, hogy még több minden kiderüljön a Mass Effect vászonra szánt verziójáról.

Hirdetés

Ne tessék számítani hatalmas ovációra és gigászi infódömpingre, hiszen némileg szomorúan vettem tudomásul, hogy semmilyen anyag nem látott napvilágot a Mass Effect mozival kapcsolatban, csupán Casey Hudson és a projekt forgatókönyvének írója adott pár távlati pontot. A BioWare tehát teljes mellszélességgel besegít a film készítésébe, Casey Hudson ott csüng Mark Protosevich író nyakán és amiben tud, támogatja a művészt. A Mass Effect movie a Legendary Pictures-nél talált otthonra, ők felelnek majd a kiadásért és a büdzséért, és Jon Jashni (a Legendary Pictures fejese) direkt kihangsúlyozta: nem fognak abba a hibába esni, mint sokan játékadaptációk terén, hanem külön figyelmet szentelnek a minőségnek. Mark Protosevich (a Thor és a Legenda vagyok írója) hozzátette, hogy a film az első játék sztoriját dolgozza fel és a legjobb módszer a minőség megörzésére, hogy egy az egyben feldolgozzák a játék minden elemét filmes módszerekkel. Megjelenésről, rendezőről, szereplőkről és egyéb nyalánkságokról nem kaptunk infókat, de már ez is nagy eredmény, hiszen 2006 óta van tervben az adaptáció. Yippie!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.