Hirdetés

Comic-Con 2011 - Mozi készül a Shrapnel-ből

|

A Radical Entertainment boldogan bejelentette, hogy megszerezték a Shrapnel nevű képregény megfilmesítési jogait és már meg is találták a főszereplő akciózó kisasszonyt!

Hirdetés

Barry Levine, a Radical atyaúristene örvendezve tette közzé a nagyszerű hírt: megszerezték a Shrapnel képregény vászonra adaptálásának jogait, és a főszereplő női karaktert Hilawy Swank kelti majd életre a moziban. A hírt maga a színésznő is megerősítette és beszámolója szerint jobb feladatot nem is kaphatott volna, pont ilyen kihívást keresett. A Shrapnel-ben 2250-ben járunk, mikor is rengeteg háború és harc után sikerül a tengerészgyalogosoknak elnyomnia az utolsó kis ellenállást is. Azonban nem mindenki hagyja ezt szó nélkül, hanem egy nő újraszervezi az ellenállási frontot és a szabadság reményében elnyomói ellen támad. Megjelenésről, a rendező kilétéről nem tudunk információval szolgálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.