Hirdetés

Comic-Con 2011 - Paradise Lost: Lucifer arca

|

Ütős és tetszetős artwork érkezett a John Milton regényén alapuló Paradise Lost-ból, aminek útját a Legendary Pictures egyengeti és nem kis név került a rendezői székbe.

Hirdetés

A holló, a Dark City, az Én, a robot és a Képlet készítője, Alex Proyas szerződött le a Paradise Lost összehozására és megígérte a rajongóknak, hogy akcióval telített, hangulatos és kellően komoly produkciót tesz le a lábaik elé. A stáblistára jelenleg csak egy név van felvésve Bradley Cooper személyében, aki Lucifert testesíti meg. A Paradise Lost-ban a menny és pokol csap majd össze abban a szent pillanatban, mikor Ádám és Éva kihátrál a paradicsomból. Ha hinni lehet a külföldi forrásoknak, akkor a rendező motion capture technológiával képzeli el a menny és pokol harcának megvalósítását. Komoly kis film kerekedhet belőle, ha már csak olyan szintű lesz, mint az Én, a robot megérte Proyas-t választani!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.