Hirdetés

Comic-Con 2011 - Penge újra a Marvel-nél

|

A Marvel már ezerszer megbánta, hogy régebben eladta a Penge jogait és most minden követ megmozgatott, hogy visszaszerezze - de ki tudná pótolni a börtönben csücsülő Wesley Snipes-t?

Hirdetés

Hiszen a színész neve szinte egybeforrt a vámpírvadásszal, aki valójában maga is vámpír. A Marvel megtett mindent, hogy visszaszerezze a megfilmesítési jogokat és így is történt, visszaszálltak rá. A stúdió egyik vezetője, Joe Quesada bejelentette, hogy erősen gondolkoznak egy újabb Penge mozifilmen de az valószínűleg nem folytatás vagy előzmény lenne, hanem reboot esetleg hasonló megfontolásból elkövetett rész. De ki lehetne a főszereplő, ki tudná Wesley Snipes-t pótolni, utánozni? Esélytelen vállalkozás...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.