Hirdetés

Comic-Con 2011 - Samuel L. Jackson lesz az Afro Samurai

|

Sikerült megegyeznie a The Indomnia Group-nak és a Gonzo Studios-nak, aminek értelmében élőszereplős film készül az Afro Samurai-ból és egy ismert színész lesz a főszereplő!

Hirdetés

Az alapvetően animációs sorozatnak számító Afro Samurai a Comic-Con-on történő bejelentés alapján nagyvászonra költözik és a sokunk kedvencének tartott Samuel L. Jackson költözik a karakter bőrébe. A színésznek nem idegen az Afro Samurai megformálása, hiszen a 2007-ben indult mini-sorozat-ban ő adta a figura hangját, majd még egyszer a 2009-es "Afro Samurai: Resurrection" névre keresztelt tv filmben. A producerek jelenleg írót és rendezőt keresnek a projekthez ezen a nyáron, majd az év végéig megejtik a casting-ot és jövő év elején elkezdik a forgatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.