Hirdetés

Comic-Con 2011 - Start!

|

Elrajtolt az idei, 2011-es Comic-Con rendezvény, ami a sorozatok, képregények, játékok és egyéb termékek mellett rengeteg filmnek is otthont ad - s mi erre specializálódtunk!

Hirdetés

Semmiről sem maradtok majd le, hiszen a SorozatPlanet a sorozatokkal kapcsolatos híreket követi, mi pedig a filmes történéseket állítottuk célkeresztünk középpontjába: ma este kezdődik a Comic-Con 2011, én (Szada) pedig itt leszek és egészen az utolsó percig közvetítem nektek a legfontosabb eseményeket, híreket, videókat és egyéb anyagokat. Maradjatok velünk, hiszen rengeteg blockbuster, minőségi és kiegészítő film kap majd helyet főoldalunkon és ne feledjétek azt sem, hogy jobb oldalt felsorolás szintűen mindig megtaláljátok az utóbbi Comic-Con-os cikkeinket. Jó szórakozást kíván a CineStar csapata!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.