Hirdetés

Comic-Con 2011 - Stúdiók listája (Update)

|

Július 21 és 24 között dübörög idén is a Comic-Con rendezvény, ami az egyik legnagyobb képregényes és filmes összejövetel az év 365 napjában, de vajon kik "állítanak standot"?

Hirdetés

A 2010-es Comic-Con alatt több, mint 40 hír született a CineStar-on, idén sem lesz ez másképp, sőt! Sajnos azonban nem minden stúdió vesz részt a nagy rendezvényen, vagy legalábbis jelen pillanatban nem, hiszen jól tudjuk: náluk úgy változnak a döntések, mint az időjárás. Kiszámíthatatlan. Azért én összeszedtem nektek a jelenleg várható felhozatalt. Amint kikerül a hivatalos oldalra a teljes program, frissítem az alábbi adatokat!

Végleges lista a jelen levő kiállítókról: : Universal, Paramount, Legendary, 20th Century Fox, Lionsgate, Summit Entertainment, Relativity, DC Comics, Hasbro, Sony Pictures, Activision, BioWare, Capcom, Disney, Electronic Arts, MGM, Konami, LucasFilm, Marvel, Namco Bandai, Nickelodeon, Nintendo, Square Enix, THQ, Warner Bros., Ubisoft

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.